دربـاره مادلایل انتخـاب ما

درباره مدارس بدون شکست
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://tswf.ir/wp-content/uploads/2020/06/abut.png

انتخاب برنامه هایی برای هر سطح و نیازویژگی های اصلی ما

امروزه بسیاری از دانش آموزان در تحصیل شکست می خورند ،حتی دانش آموزان کوشا و شایسته از تحصیل باز می مانند و انگیزه آموزش را از دست می دهند.
معلمان و مدیران مدارس برای اصلاح و بهبود امر آموزش و پرورش مسئولیت سنگینی دارند
عوامل مختلف فرهنگی ،اجتماعی،محیطی در امر آموزش نقش موثری دارند.
قطعا نحوه آموزش و نوع پرورش فی نفسه تاثیری ژرف در شکست محصلان دارد که تا کنون با عمق کافی نگاه نشده است.لذا در مدارس بدون شکست، این عوامل مورد توجه قرار گرفته و با اصلاح شیوه های تربیتی، راههای موفقیت دانش آموزان، هموار می گردد.
مانع اصلی فلسفه آموزش و پرورش فعلی کاهش رابطه عاطفی بین معلم و شاگرد و عدم ارتباط بین مطالب و نداشتن رابطه آموزش ها، با زندگی روزانه دانش آموز و تاکید محدود بر تفکر است.
آموزش و پرورش در مدارس باید به طرف فلسفه مثبت حرکت کند، فلسفه ای مبتنی بر رابطه عاطفی بین شاگرد و معلم و همچنین احساس خوش آیندی از حضور در مدرسه.
ارتباط بین مطالب آموخته شده یعنی تلفیق ریاضی و هنر، ریاضی و علوم و سایر دروس با یک دیگر و از آن مهم تر با رویداد های زندگی.
احساس خوشایندی از آموختن مطالب به طوری که دانش آموز در طول دوران تحصیل مانند دانش آموز کلاس اولی که از یاد گرفتن حروف الفبا و کاربرد آن در زندگی لذت می برد، باشد .
دانش آموز باید به تفکر و اندیشیدن وادار شود، هنر عمیق نگاه کردن و گذر از سطحی نگری یکی از مهم ترین وظایف مدارس است و باعث لذت بردن از آموزش خواهد شد.
اگر این فلسفه آموزشی در مدارس ما حاکم نشود ما نخواهیم توانست مشکلات فراوان محصلانی که در تحصیل شکست می خورند را حل کنیم.
مدارس بدون شکست طرح هایی را برای ایجاد رابطه عاطفی، ارتباط مطالب و تفکر ارائه می دهند این طرح ها همگی به هم مربوط بوده و باید به صورت یک واحد کُلی بکار گرفته شوند تا مدارس را بر اساس نیاز فرزندانمان بنا کنیم که شعار آن این باشد: (یادمان باشد که ما می خواهیم هر آنچه که فرزندنمان می آموزند همراه با شادی و نشاط و به دور از احساس شکست و افسردگی باشد )

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://tswf.ir/wp-content/uploads/2019/05/speech_bubble_outline_04-e1577462361511.png

“قبل آنکه بتوانیم انتخاب های خوبی بکنیم، باید دلیل انتخاب های بد خود را بفهیم.”

ویلیام گلاسر
روانپزشک
ویلیام گلاسر

مدارس بدون شکست....